My Views i Teamwork

Mange er ikke klar over muligheten for egne, private View i Teamwork prosjekter. Øverst i View Map har man muligheten til å velge Public Views eller My Views.

Du har kanskje egne metoder og ønskede måter å se modellen på. Ved å benytte My Views slipper man at det blir alt for mange Views, som kanskje er uinteressante for kollegaer og samarbeidspartnere.
'Public views' blir gjerne brukt til tegningsproduksjon, mens 'My Views' kan brukes med akkurat de innstillingene du ønsker, uten at det påvirker hvordan Views vises for andre. Og har du utarbeidet et View som du gjerne vil dele med resten av de involverte i prosjektet kan du enkelt overføre fra My Views til Public Views i Organizeren.

Du kan lese mer om Views i Teamwork her.