Nye muligheter med Survey Point i Archicad 25

I Archicad 25 introduseres et helt nytt Survey Point valg. Dette er nå ikke lengre et objekt slik som i tidligere versjoner, men er blitt integrert i Archicad og vil heller ikke lengre påvirke det vi kaller "Far from Origin".

NB! Vi oppfordrer alle til å lese vår artikkelen om bruk av verdenskoordinater og de anbefalinger vi gir der før dere evt. velger å ta dette i bruk.

Videoen over er et utdrag fra vårt nyhetskurs for Archicad 25 og vil gi en god innføring i hvordan Survey Point kan utnyttes/brukes. i forskjellige situasjoner.