Hvordan komme i gang med Teamwork

Teamwork er en samhandlingsplattform for prosjekter som gjøre det mulig å ha tilgang til alltid oppdaterte modeller, som flere jobber på samtidig.

For at dette skal fungere best mulig benyttes det en serverløsning, som gjennom nettverket knyttes gjør det mulig for å samhandle fra flere steder rundt i verden.

Hva er nødvendig for å få teamwork til å fungere?

1. Archicad installert på maskiner med lisens.

Nedlastningsside for Archicad

2. Graphisoft BIMcloud - Velg mellom tre ulike versjoner, som blir landingsbasen for filene dine.

De forskjellige BIMcloud versjonene
    Få en god innføring mulighetene med BIMcloud på norsk

Hver av disse må være installert separat. Archicad på brukermaskinene, og BIMcloud på en server. BIMCloud bør være installert av kompetent IT-personell på en dedikert servermaskin.

Hvordan komme i gang i Archicad

Etter at dette er installert og satt opp riktig. Kan man åpne Archicad, benytte Teamwork-fanen oppe på Menylinjen. Velg Prosject > Share. (eller Open/join Teamwork Project hvis du skal åpne et eksisterende teamwork prosjekt.)

Skriv inn adressen til BIMclouden og logg på med din bruker. (Har du ikke bruker ta kontakt med BIMcloud ansvarlig på kontoret)

Du kan nå begynne å jobbe sammen med dine kollegaer i samme fil.

For mer informasjon les også Teamwork - Manualen 26