Viktig oppdatering av macOS Big Sur 11.3 vedr. Archicad

macos big sur

Apple har kommet med en oppdatering av macOS Big Sur (11.3). Denne versjonen inneholder også en svært viktig fix, som skal kunne løse de tilfeldige krasjene som har oppstått i Archicad hos enkelte av våre kunder (i macOS 10.15 Catalina eller nyere). Om du er en av de brukerne som opplever slike problemer, anbefaler vi deg å oppgraderer til macOS Big Sur 11.3.

Les også mer om kompatibilitet mellom Big Sur og forskjellige Archicad versjoner, samt andre kjente utfordringer i denne Help Center artikkelen på graphisoft.com

Om du av en eller annen årsak ikke kan eller vil oppgradere til macOS Big Sur 11.3, prøv ut denne løsningen for å omgå problemet. Om det heller ikke skulle hjelpe, har Graphisofts utviklere laget en egen spesiell oppstartsløsning for Archicad. Denne skal kunne hindre programmet fra å krasje, grunnet det som kalles et "heap corruption issue" forårsaket av en feil i Apples macOS. Kontakt support.no@nordicbim.com for tilgang til installasjonsfil og manual.