Revit Families (RFA) i Archicad

Det er en del som spør om hvordan man kan importere Revit Families (RFA) i Archicad.
I Archicad 25 ligger dette som standard allerede i programmet, så du behøver ikke laste ned og installere noe tillegg. Skal dette gjøres i Archicad 24 må det lastes ned en add-on. Les mer om dette lengre ned på siden.

I eksemplet viser vi hvordan det gjøres i Windows, men prosessen er lik på Mac.

Archicad 25:

Steg 1:

Du finner det under File > Libraries and Objects > Import RFA as GDL Object

Steg 2:

Nå velger du Revit objektet ditt.

Steg 3:

Steg 4:

Steg 5:

Nå vil du finne RFA objektet under Embedded Library.

Archicad 24:

Add-on i Archicad 24 kan lastes ned her, her må det benyttes da den INT versjonene, da det ikke finnes egen norsk. I tillegg anbefales det å lese gjennom dette dokumentet her. Som tar for seg installering og bruk av add-on.