Hente inn materialer fra Cinema4D

Hente inn materialer fra Cinema 4D.

Man kan hente inn materialer enkeltvis fra Cinema 4D når de er lagret ut i *c4d format.

Gå til Options > Element Attributes > Surfaces.

Trykk så på New > Duplicate og gi materialet et navn. Når materialet fra Cinema 4D hentes inn vil
det kun overskrive innstillingene i det materialet man står i så derfor er dette viktig.

Pass på at Engine Settings står på CineRender by Maxon. Velg Match Settings og deretter Load C4D
Settings.

Finn frem materialet der det ble lagret på maskinen og velg Åpne. En forhåndsvisning av materialet
man velger kommer opp, trykk OK for å godkjenne importen.

Det er ikke alle materialer som vil fungere i Internal Engine, men for å matche de som kan så går man på
Match Settings > Update Internal Settings (from CineRender). Trykk så OK nederst i høyre hjørne for å lagre materialet og gå ut av Surface Settings.