Objekter for utvendig detaljering

I standardbiblioteket som følger med Archicad finnes det mange objekter for utvendig detaljering.

Skodder, listverk, murverksbue m.m finnes som egne objekter, men de finnes også som tillegg til vinduer og dører. Fordelen med å bruke det som følger dør-/vindusinnstillingene er at tilleggselementene alltid vil følge dør-/vindusobjektet. Om man ønsker å bruke de litt friere kan man benytte objektene som ligger i biblioteket.Snag_3e84d2.png

I Standardbiblioteket finnes blant annet vindski, takrenne, nedløp, utkast, mønepanne, hjørnebord som egne objekter. Du finner dem gjennom objektverktøyet.

Flere av dem ligger allerede inne som favoritter, men gjerne tilpass og lag favoritter etter egne ønsker. Nye favoritter kan eksporteres fra prosjektet for så å importeres og implementeres i en kontormal.
Bruk gjerne søkemotoren i objektverktøyet for å finne det du er på utkikk etter.

Se også:
Importere Favoritter