Sjekk ArchiTerra versjon og avinstallering av eldre utgaver

Det er en generell anbefaling at man avinstallerer den gamle ArchiTerra før man installerer en ny versjon.

NB! Lukk alltid Archicad først.

• På Mac gå til Add-On mappen under Programfiler>GRAPHISOFT>ARCHICAD (versjon) og kast mappen ArchiTerraPlus.
  • For Windows gå til Innstillinger>Apper>Apper og funksjoner, velg ArchiTerra Plus i app listen og avinstaller.

Slik sjekker du hvilken versjon av ArchiTerra du har.

NB! Er det en tidligere utgave enn 4.0.2.3, avinstaller som beskrevet over og last ned nyeste her