Nedlasting og installasjon av ARCHICAD & BIMcloud

System og maskinvare for ARCHICAD 23

NB! Les alltid informasjonen om anbefalte system og maskinvare før du installerer

Nedlasting av programvare for ARCHICAD 23 og BIMcloud

Man må benytte sin GRAPHISOFT ID for innlogging før man kan laste ned programvaren. Har du glemt passord eller ikke vært registrert tidligere, kan det enkelt også gjøres her før nedlasting.  (NB! Om man har behov for å laste ned for et firma/flere på kontoret kan det enkelt gjøres med at man legger inst. pakken på server, se installasjonsveiledning for dette lengre ned.)

Installeringsveiledning

• - Forklaring om installering her
  • - For IT/BIM-ansvarlige her

Trøbbel med installeringen av ARCHICAD 23?

• - Les mer om typiske problemstillinger her

Oppdatering av lisenser

NB! Husk at om man har lånt en lisens fra en flytende nettverks-lisens (benyttet Borrowing), må denne leveres tilbake til systemet før man oppgraderer lisensen til v23.

• - Veiledning for oppdatering av soft- og hardware-nøkler her

Oversikt over nyhetene i ARCHICAD 23

• - Videoer om nyhetene i ARCHICAD 23
  • - Les mer om de enkelte nyhetene i manualen her
  • - Små og litt skjulte nyttige nyheter her og her

Innføringskurs i nyhetene i ARCHICAD 23

Vi besøker 11 norske byer/steder, kursene er gratis for alle med gyldig servicekontrakt (VIP-avtale)

• - Se oversikten over byer/steder og påmelding her

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nedlastingsside for ARCHICAD 22.

Verktøy for oppgradering av nøkler. Husk å oppdatere lisensen!

Nedlastingsside for BIMcloud Basic (tidligere BIM Server) og BIMcloud.

Installasjonsguide for BIMcloud Basic (tidligere BIM Server).

Installering av nøkler.

Se denne videoen før dere installerer BIMcloud Basic (tidligere BIM Server):

Les mer om alle nyhetene i ARCHICAD 22:

Nedlastingsside for ARCHICAD 21.

Nedlastingsside for BIM Server 21.

Installasjonsguide for BIM Server 21.

Verktøy for oppgradering av nøkler.

Nedlastingsside for BIM Cloud 21.

NB! Krever abonnement, må ikke blandes med BIM Server som er vår gratis applikasjon. Ta kontakt med teknisk sjef Frode Saltkjevik ved spørsmål.

Oppdatering til BIM Server 21.

Les mer om alle nyhetene i ARCHICAD 21:

Nedlastingsside for ArchiCAD 20.

Nedlastingsside for BIM Server 20.

Installasjonsguide for BIM Server 20

Verktøy for oppgradering av nøkler.

Nedlastingsside for BIM Cloud 20.

NB! Krever abonnement, må ikke blandes med BIM Server som er vår gratis applikasjon. Ta kontakt med teknisk sjef Frode Saltkjevik ved spørsmål.

Oppdateringer til BIM Server 20.

Nedlastingsside for ArchiCAD 19.

Nedlastingsside for BIM Server 19.

Installering av BIM Server 19.

Nedlastingsside for BIM cloud 19.

NB! Krever abonnement, må ikke blandes med BIM Server som er vår gratis applikasjon. Ta kontakt med teknisk sjef Frode Saltkjevik ved spørsmål.

Verktøy for oppgradering av nøkler.

Installering av nøkler.

Nedlastingsside for ArchiCAD 18.

Nedlastingsside for BIM Server 18.

Bytte fra WibuKey til CodeMeter nøkler.