Twinmotion nedlasting for real-time rendering og VR

Twinmotion gir på en svært brukervennlig og enkel måte tilgang til å lage profesjonelle visualiseringer innen arkitektur, konstruksjon og urban planlegging/landskapsarkitektur. Det som før tok timer, tar nå sekunder og da fremdeles med høyeste kvalitet.

Twinmotion har et svært enkelt og intuitivt grensesnitt, med muligheten til raskt å produsere en rekke presentasjonsalternativer, inkludert bilder, panoramaer, videoer og virtual reality-innhold direkte mot markedets meste benyttede briller. Twinmotion har kobling mot Revit, Archicad, Rhino og Sketchup.

Twinmotion har i tillegg også støtte for BIM-data, Phasing (4D), BIM Collaboration Format (BCF) og X-Ray funksjon (se inn/gjennom i konstruksjoner slik som vegger etc.).

For å laste ned og installere programmet

1. Gå til Twinmotion

2. Trykk på Download and Try

3. Velg Education License

4. Last ned eller åpne Epic Games Launcher og logg inn. Har du brukerkonto fra før velger du «log in now», har du det ikke velger du «sign up»

6. Åpne så Epic Games Launcher og naviger deg til Twinmotion fanen. Her velger du Twinmotion EDU 2023.12 og velger «Install»

For å laste ned direkte linken til Archicad og andre programmer, klikk her

Nyttige linker for å lære seg Twinmotion