"Reading of IFC model failed"

• Endre IFC-filens importinnstillinger til UTF-8 og prøv på nytt. (Endre tegnsettet til UTF-8.
    Det kan endres i Solibri-Settings> IFC-import Settings. (Etter det må Solibri startes på nytt.)
  • Det kan være at filen ble lagret med UTF-8 uten Byte Order Mark (BOM).

Når det er lagret med denne kodingen, er noen av spesialtegnene ikke forstått av Solibri.

Her er en Help Center artikkel om IFC-lesefeil:

https://help.solibri.com/hc/en-us/articles/4412358702743-How-to-resolve-IFC-read-errors-in-Solibri