Kontroll av kart-filer i SOSI- eller DWG-format

Det er finnes noen gode verktøy man gratis kan benytte, for å kontroller om det er feil i kart underlaget man har kjøpt/mottatt.

For kontroll av SOSI-filer benytt SOSI-vis

Har man DWG-filer som underlag, kan man benytte DWG TrueView, er du Mac-bruker så velger du web-utgaven (NB! velg Free Trial).

NB! Om det mangler ting under import av kart i Norkart Add-On eller i ArchiTerra, sjekk alltid kart-filen først en Viewer, før man sender inn en henvendelse til vår support. Vi i Nordic BIM Group selger ikke kartene, kun utvikler Archicads Add-On for Norkart og ArchiTerra! Om man finner noe feil/mangler i kart-underlaget så må man kontakte kartleverandøren man kjøpte de av.