BIMx fil med unik prosjektnavn

Ønsker du å lagre BIMx filen din med et unikt prosjektnavn, så kan dette gjøres i Archicad før publisering.

Åpne organizer - gå på publisher set - velg til BIMx for salg/presentasjon - Publishing properties. Under punktet prosjekt details kan du legge til prosjektnavnet.

Dette navnet vil bli stående likt helt til du evt. bytter det. Så lenge navnet er det samme så vil modellen bare oppdatere seg under samme navn. Blir dette navnet endret, så vil BIMx filen bli lagret som et helt nytt prosjekt.

Les mer om dette her: Create BIMx Hyper-Model from Publisher

Info om BIMx: https://www.nordicbim.com/no/loesninger/bimx