Hvordan aktivere nødlisens

Dersom det skulle oppstå problemer med lisensen din og du har mottatt en nødlisens fra oss, kan du følge disse trinnene for å aktivere den.

• Når Archicad startes vil det dukke opp et vindu som informerer deg om at ingen Archicad-lisens er funnet.
  • Velg alternativet for å aktivere Archicad med "Emergency license code."

• Skriv inn Lisensaktiveringskoden du har mottatt fra Nordic BIM Group.
  • Trykk på “Check Activation Code

•  Dette vil sende aktiveringsforespørselen til Graphisofts servere for å validere nødlisensen.
  • Hvis valideringen er vellykket, vil vinduet for lisensinformasjon vise hvilken type lisens du har fått og når den vil utløpe.
  • Klikk på "Activate on this computer" for å fortsette.

• Prosessen med å laste ned og aktivere lisensen vil starte.
  • Vennligst vent noen få sekunder mens operasjonen fullføres.
  • Du vil se et vindu for vellykket lisensaktivering.
  • Start Archicad på nytt og du er klar for å fortsette arbeidet ditt.

Lisensen vil gjelde for maskinen den er aktivert på og vil være aktiv i 7 dager.