Skjema mister farge på layout

I Archicad 27 så har du muligheten til å legge farger på cellene, men har du opplevd at fargene på skjemaet ditt forsvinner når du legger det på layout?

Om du har migrert prosjektet fra en eldre versjon så skjer det ofte automatisk, eller kanskje du har knota med noen knapper uten å vite det. Uansett så er det en enkel fiks.

Apply colors to:

Display Only - fargene på layout forsvinne

Display and Output - fargene vil vises på layout som på view

Les mer om dette og annet du kan stille inn i Graphisoft sin manual her